2009. szeptember 20., vasárnap

Allergiások figyelem!!!

Az allergiás tünetek rengeteg ember életét keserítik meg nap mint nap.
A pollenallergia talán a legszélesebb körben előforduló tünet együttes, melytől szenvedők száma évről-évre folyamatosan növekszik.
Az allergia tüneteinek kialakulását több immunológiai és környezeti tényező együttesen befolyásolja, az azonban biztos, hogy a nyálkahártyákon a hízósejtekből történő hisztamin felszabadulása az egyik legfontosabb mechanizmus, amely a tünetek kiváltásáért felelős.
A csalán használatának évszázadokra visszanyúló története van a tradicionális gyógyászat körében.
Különleges zsírsavakat és flavonoidokat tartalmaz, amelyek a vegyszermentes szuperkritikus extrakció során kivonásra kerülnek és a DART vision analízis alkalmazásával az egyes komponensek aránya sokszorosára növelhető.
Ezen forradalmian új technológiának köszönhetően láthatóvá tehető a kivonás során a termékbe kerülő több mint 500 féle vegyület, amelyek közül különösen a magasabb oszlopokként megjelenő 33 bioaktív komponens felel a hatásért:A DART vision technológiával elérhető a világon egyedülálló dózisbiztos (Dose Reliable – DR) minőség, amely biztosítja a felhasználónak, hogy a bioaktív komponensek teljes spektruma minden egyes tablettában, ugyanolyan mintázatban konzekvensen megtalálható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése