2009. szeptember 20., vasárnap

A szív és érrendszer védelmére

OMEGA OXISHIELD

A szív-és érrendszeri betegségek a vezető halálokot képezik Európában a férfiak (43%) és a nők (56%) körében.
A modern orvosi kezelések és a gyógyszerekre költött milliárdok ellenére a betegség előfordulási gyakoriságát nem sikerült lényegesen csökkenteni.
Ennek magyarázata, hogy a betegség fő okát, a táplálkozási és életmód szokásokat ezek a kezelések nem befolyásolják.
Közismert tény, hogy a tengeri halak rendszeres fogyasztása jelentős mértékben csökkenti a szívkoszorúér betegség kialakulásának valószínűségét és a már kialakult betegséget is jótékonyan befolyásolja.
A halak olajából készült étrendkiegészítők ellenben nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket.
Egyes vizsgálatokban még fokozták is a betegség okozta komplikációkat. Ennek az a magyarázata, hogy a nyers halolaj finomítását törvény írja elő a nehézfém-szennyeződések eltávolítása miatt.
A finomítás során azonban a nyers halolajban előforduló létfontosságú természetes antioxidáns molekulák is eltávolításra kerülnek és az így megtisztított omega zsírsavak a nyers halolaj hatékonyságának töredékével rendelkeznek!
A norvégiai Tromso-i egyetem két professzorának 15 éves kutatómunkával sikerült előállítania egy olyan olajat, amelyben a halolaj elveszített antioxidánsait növényi antioxidánsokkal pótolták, így a hatékonysága a klinikai vizsgálatok szerint megegyezik a nyers halolaj hatékonyságával!
Az Omega Oxishield ezen kutatások alapján összeállított formula, amelyben a csúcsminőségű norvég lazacolaj omega zsírsavait az olajfabogyójának antioxidánsai egészítik ki és teszik sokkalta hatékonyabbá.
Az EPA és a DHA hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését.
A norvég Tromso-i Egyetem kutatásai szerint az Omega 3 zsírsavak növényi antioxidánsokkal kombinálva nemcsak a termékben, hanem a szervezetben is segítenek megakadályozni a vérben keringő és az érfalban lerakódott LDL koleszterin oxidációját, ezáltal megelőzhetik az erek falában plakkok kialakulását, az erek elzáródásával járó szívinfarktus és agyi érkatasztrófák bekövetkezését.
A termékben levő E vitamin fontos szerepet játszik a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, így a sejtek normál működésének megőrzésében. Hozzájárulhat a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentéséhez, szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének a működésében. A bőr és a nyálkahártyák normális működéséhez szükséges A-vitamint is tartalmaz, amely segít megőrizni a haj, a köröm és a bőr egészségét is.
A termékben található D vitamin fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében.
A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, részt vesz a normál sejtosztódásban, a megfelelő izomfejlődésben és működésben, szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez.
Az EPA és a DHA hozzájárul a vér normál triglicerid szintjének megtartásához, az egészséges szívműködéshez és a normális véralvadás fenntartásához. Az omega3 zsírsavak elősegítik a normális vérnyomás megőrzését.
A norvég Tromso-i Egyetem kutatásai szerint az Omega 3 zsírsavak növényi antioxidánsokkal kombinálva nemcsak a termékben, hanem a szervezetben is segítenek megakadályozni a vérben keringő és az érfalban lerakódott LDL koleszterin oxidációját, ezáltal megelőzhetik az erek falában plakkok kialakulását, az erek elzáródásával járó szívinfarktus és agyi érkatasztrófák bekövetkezését.
A termékben levő E vitamin fontos szerepet játszik a többszörösen telítetlen zsírsavak szabad gyökökkel szembeni védelmében, így a sejtek normál működésének megőrzésében. Hozzájárulhat a kognitív képességek korral járó hanyatlásának csökkentéséhez, szerepet játszik a szervezet védekező rendszerének a működésében.
A bőr és a nyálkahártyák normális működéséhez szükséges A-vitamint is tartalmaz, amely segít megőrizni a haj, a köröm és a bőr egészségét is.A termékben található D vitamin fontos szerepet játszik a csontozat és fogazat normál szerkezetének kialakításában és megőrzésében.
A D-vitamin szükséges a kalcium felszívódásához és a csontba való beépüléséhez, részt vesz a normál sejtosztódásban, a megfelelő izomfejlődésben és működésben, szükséges az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése