2009. szeptember 26., szombat

Amire mindenkinek szüksége van, aki valaha is szedett gyógyszert...

SYNBIOTIC COLONIES

PROBIOTIKUS BAKTÉRIUMOKAT (ÉLŐFLÓRÁT) TARTALMAZÓ ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ KÉSZÍTMÉNY

A termékben található baktériumok hozzájárulnak az emésztõrendszer egészséges mûködéséhez. A termék hatóanyagai kedvezõ hatást gyakorolnak a bélflórára és elõsegítik a bélflóra egyensúlyának megõrzését!
A Synbiotic Colonies kilencféle élõ, probiotikus baktériumtörzset tartalmaz, amely bio szójával fermentálva, majd bio jeruzsálemi articsóka, és bio alma (prebiotikumok) hozzáadásával készült. Asynbiotikumok különlegessége, hogy együtt tartalmazzák a baktériumokat (probiotikumok) és a baktériumokat táplálónövényi rostokat (prebiotikumok).
A modern életvitel több szempontból károsíthatja az emésztõrendszerünket, ezért a jótékony baktériumok helyét jótékony hatással nem rendelkezõ és patogén baktériumok foglalhatják el.A felnõtt korra ezen baktériumok aránya a 80-90%-ot is elérheti. A vastagbél baktériumflórája befolyásolja az egészségünketés jó közérzetünket.A bélbaktériumoknak szerepe van a gazdaszervezet betegségeinek kialakulásában és a gyógyulási folyamataiban is. Vitaminokat termelnek, segítik a tápanyagok lebontását és nagymértékben hozzájárulnak az immunrendszer egészséges mûködéséhez. A probiotikumok több ezer anti-mikrobiális hatóanyagot termelnek, amelyeket bakteriocineknek nevezünk. Ezek a hatóanyagok képesek elpusztítani a patogén baktériumokat. Csak a tápanyag-közeggel együtt adott probiotikumok fermentációs közege tartalmazza ezeket a bakteriocineket, amelyek a fermentáció során képzõdnek. A bakteriocinek és a fermentációs közeg hiányoznak a hagyományos, centrifugálással elõállított probiotikus készítményekbõl. A centrifugálás emellett szétszakítja a baktérium-kolóniákat és károsíthatja a baktériumok sejtfalát is.A fermentációs közeggel együtt adott probiotikumoknak sokkal mélyrehatóbb hatása van az egészségre. A fermentációs közeg megvédi a probiotikumokat és segíti a vándorlásukat a tápcsatornán keresztül, míg elérik a vastagbelet és kifejtikjótékony hatásukat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése